18. maart 2020
Thermae 2000 doneerde de navolgende producten: peren , kiwi's , yoghurt , sla , gemengd fruit , koolsalade , olijven , afbakbrood en nog veel meer vers. Vandaag hebben we deze gezonde lekkernijen aan 140 gezinnen mee naar huis mogen geven. Mijn dank is groot.
17. maart 2020
Voor veel bedrijven zijn het moeilijke tijden geworden. Nu ook de horeca haar deuren heeft moeten sluiten , zijn er veel vers producten beschikbaar gekomen voor de voedselbanken. Ook de Gouwe kreeg een grote partij fruit en groenten aangeboden. Morgen ( woensdag) kunnen we onze ( 160 ) huishoudens blij maken met een ( heel gezond) extraatje.
16. maart 2020
Doet me goed om te zien dat er naast alle slechte berichten nu ook het goede in de mens bovenkomt. Veel saamhorigheid en hulpacties in het land.
15. maart 2020
Je hebt gelijk Willem , het is me wat. En inderdaad deze toestand roept het slechtste in de mens naar boven (hamsteren , zwarthandel, voorschriften negeren ) Gelukkig ook het ' beste 'als ik zie hoe hard er door bepaalde groepen gewerkt wordt (verplegend personeel , medici , chauffeurs , winkelpersoneel etc. ). Iedereen zit thuis , maar ik denk dat wandelen , fietsen , autorijden , echt nog wel kan. Het zijn immers activiteiten waarbij je gemakkelijk contact met anderen kunt vermijden.
14. maart 2020
De aarde kwam ooit met de planeet 'Theia ' in botsing. Dit had onder andere tot gevolg dat de stand en baan van de aarde in relatie tot de zon veranderde. En wel zo dat we nu seizoenen kennen. Uit het puin van die botsing ontstond bovendien de maan. En ook die maan is van invloed op ons leven op aarde. En zo zijn er nog ontelbare gebeurtenissen geweest die hebben geleid tot hoe nu alles functioneert. Toeval bestaat ... maar miljarden keren ? Dan is onmogelijk lijkt me. Stof tot nadenken dus ...
13. maart 2020
Lege schappen in de winkels. Massaal "ikke ikke" gedrag. Ik zie nu weer eens hoeveel mensen zich zelf A-sociaal gedragen terwijl ze anderen er altijd voor veroordelen!
12. maart 2020
het feit dat we de komende maanden de pakketten zelf kunnen samenstellen , biedt kansen als het gaat om 'gezond eten ' . Daarom vandaag besteld ... vers gesneden groenten voor een heerlijke hutspot .
11. maart 2020
10. maart 2020
Op mijn Facebook account kun je lezen dat er inderdaad nog mensen zijn die denken dat er in Nederland geen armoede voorkomt.
09. maart 2020
Iedere woensdag wordt onze winkel bezocht door een groot aantal mensen (200). Het gaat om de deelnemers aan onze hulpprogramma's en natuurlijk ook de vrijwilligers. Iedereen staat en werkt kort op en bij elkaar. Risicovol in deze Corona tijd. Maatregelen zijn gewenst , zo niet noodzakelijk. Wat we bedacht hebben ... zie 11 maart!

Meer weergeven